Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

 • Clientul poate returna un produs in termen de 14 zile, incepand cu ziua in care intra in posesia acestuia;
 • Va rugam sa ambalati produsele corespunzator si sa le expediati la adresa  noastra din B-dul Theodor Pallady, nr 287, Sector 3 – Bucuresti. Telefon 0755526377, in atentia BETA IMPACT SRL, cu orice firma de curierat doriti.
 • Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre client;
 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original (incluzand cutia, acolo unde e ste cazul), cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit;
 • Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, care au fost purtate, spalate, care au lovituri, taieturi, urme de murdarie, zgarieturi, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, etc.;
 • Nu pot fi returnate bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de catre client sau personalizate in mod clar.

Clientul poate solicita returnarea unui produs, iar daca acesta nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuirea cu un alt produs sau rambursarea integrala a contravalorii:

 • Daca se agreeaza inlocuirea cu un alt produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor;
 • Daca se agreeaza rambursarea integrala a contravalorii, AstoriaHome.ro va rambursa contravaloarea produsului in contul bancar al clientului in cel mult 14 zile, incepand cu ziua in care a primit inapoi produsele de retur si a constatat ca indeplinesc conditiile de retur. Banii se returneaza NUMAI in contul bancar, deschis pe numele persoanei sau societatii pe numele careia a fost facuta factura initiala. Banii NU se returneaza prin Curier sau alte mijloace.

Doresti sa returnezi produsele comandate?

Te rugam completeaza formularul cu atentie. Poti returna produsele achizitionate in 14 zile.

Formular de retur Astoriahome

  Te rugam completeaza formularul cu atentie. Pentru ca procedura de retur sa se desfasoare cat mai rapid, te rugam sa incerci sa completezi toate campurile.

  Cand ai primit comanda?

  Cate produse doresti sa returnezi? Daca in comanda ta aveai un singur produs, selecteaza "1"  Contact email

  Website administrat de BETA IMPACT SRL