Politica de rambursare și returnare

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
  • Clientul poate returna un produs în termen de 14 zile, începând cu ziua în care întră în posesia acestuia;
  • Vă rugăm să ambalați produsele corespunzător și să le expediați la adresa  noastră din B-dul Theodor Pallady, nr 287, Sector 3 – București. Telefon 0755526377, în atenția BETA IMPACT SRL, cu orice firmă de curierat doriți.
  • Cheltuielile de returnare sunt suportate de către client;
  • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original (incluzând cutia, acolo unde este cazul), cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit;
  • Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, care au fost purtate, spălate, care au lovituri, tăieturi, urme de murdărie, zgârieturi, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.;
  • Nu pot fi returnate bunuri confecționate după specificațiile prezentate de către client sau personalizate în mod clar.

Clientul poate solicita returnarea unui produs, iar dacă acesta nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau rambursarea integrală a contravalorii:

  • Dacă se agreează înlocuirea cu un alt produs de o valoare mai mare, clientul va plăti diferența, iar dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor;
  • Dacă se agreează rambursarea integrală a contravalorii, AstoriaHome.ro va rambursa contravaloarea produsului în contul bancar al clientului în cel mult 14 zile, începand cu ziua în care a primit înapoi produsele de retur și a constatat că îndeplinesc condițiile de retur. Banii se returnează NUMAI în contul bancar, deschis pe numele persoanei sau societății pe numele căreia a fost facută factura inițială. Banii NU se returnează prin Curier sau alte mijloace.

Dorești să returnezi produsele comandate?

Te rugăm completează formularul cu atenție. Poți returna produsele achiziționate în 14 zile. Pentru ca procedura de retur să se desfășoare cât mai rapid, te rugăm să încerci să completezi toate câmpurile.

DOREȘTI SĂ DISCUȚI CU UN CONSULTANT?

Ne poți apela telefon sau să ne adresezi o întrebare pe email. Ne străduim să-ți răspundem cât de rapid putem și să-ți oferim orice ajutor ai nevoie.

Coș de cumpărături 0

Vizualizate recent 0